Viikko 3 Kolmas viikko lähtee...

Maanantai

  

Koppakuoriaisia tehty. Tasapainoliikkeet kaikkein haastavampia. Ja mikä se on, kun tuo punnertaminen on jotenkin vastenmielistä. Saattaa olla syynä vanha olkapäävamma. Lämmittelynä taas lumen kolausta. Tällä kertaa nuoskalunta.

Tiistai

Ensin ajattelin skipata mutta sitten vaan ponkaisin ylös ja supsuttelin ohjelman aika hyvin läpi ja päälle vielä extra vatsalihasrutistukset. Vasen akilles vähän vihoittelee mutta oikean pakaralihaksen vihoittelu tasoittaa...

 Keskiviikko


En tehny varsinaisen ohjelman mukaista venyttelyä mutta toista tuntia lumen kolausta ja päälle puolituntia hangessa kahlaamista lumiukon teossa. Hiki tuli! Eiköhän tämä joksikin lasketa.

 TorstaiJa taasen lumitöitä tunteroinen. Perään ohjelman mukainen kuntoilu ja puoli tuntia yin-joogaa. 

 Perjantai

Ei varsinaista ohjelmaosiota. Lumitöitä hyötyliikuntana ja saunasta enkeleitä ruskean rasvan aktivoimiseksi.

 

Lauantai

Kävin vieraissa! Työkokouksessa kuulin, että Elixialla on netissä ilmaistunteja. Siipasin sieltä puolen tunnin Shape Up-treenin. Hiki tuli. Sauna lämpiää ja hyvä puuterilumi odottaa. Kolmas viikon on kohta taputeltu. Onko luuloa vai tuntuuko housut jo löysemmiltä?

 Sunnuntai

Tätä löysemmin ei voisi ottaa. Äänikirjaa, päiväunia ja möllöttelyä. Kunnon kohentamisen kannalta tämä on välttämätön lepoharjoitus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit